flower-logo

Bloemen Van den Bossche

Bloemen -- zijn als vrienden, ze fleuren je dag op.

Bij bloemen Van den Bossche kunt u al bijna 25 jaar terecht voor kleurrijke, stijlvolle bloemen, en dit voor iedere gelegenheid. We begroeten jullie graag met een glimlach die al bijna even mooi is als onze bloemen.

Als je wil, helpen we je graag persoonlijk om een keuze te maken voor het ideale boeket of decoratieplannen. Bij bloemen Van den Bossche kies je voor de beste service!

Een selectie uit ons aanbod kunt u terug vinden in een handig overzicht op onze webshop. Geen fan van al dat online shoppen? Kom gerust langs in onze winkel of aan onze bloemenautomaat!


Bezoek de webshop

Ons kleurrijk-- Aanbod

In de winkel hebben we steeds een ruim assortiment van groene en bloeiende seizoensplanten. Ben je op zoek naar een boeket snijbloemen dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat meer -- over ons

degentenaar.jpg

De Gentenaar zondag 10 september 2023 

ZWIJNAARDE - 

Amper 18 jaar was ze, toen Els Van den Bossche (43) startte met haar eigen bloemenwinkel. Een kwart eeuw later viert ze de 25ste verjaardag van Bloemen Van den Bossche met haar man, tuinontwerper en -aannemer Pieter Van Hende (43). Welkom bij het koppel met de groenste vingers van Zwijnaarde.

 Max Dedulle


klik op de link om het volledige artikel te lezen 

 

link naar krantenartikel

Bloemen -- automaat


Last-minute nog een bloemetje of ander leuk geschenkje nodig? Je kan 24u/24u terecht in onze automaat. Je kan deze spotten langs de N60 in de Pinte!

Bekijk op maps

bloemenautomaat.jpg

Tuinen Van Hende, expertise voor uw tuin.

Al meer dan 20 jaar zijn wij bij Tuinen Van Hende gepassioneerd door het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Wij specialiseren ons in privé-tuinen. Hier zorgt de nauwe samenwerking met de klant en hun voortdurende feedback, dat we samen kunnen bouwen aan uw droomtuin.

Naar Tuinen Van Hende
IMG-20220705-WA0056.jpg

Een vraag? -- Contacteer ons!

Heeft u nog vragen over bepaalde producten, of wilt u gewoon eens weten hoe het met ons gaat? Aarzel dan niet om ons te contacteren, of gewoon eens binnen te springen in onze winkel!